Gerechten Ajam Blado oftewel Hete Kip is kipfilet met een heerlijk pittige kruidenmelange welke om de kip heen zit. Ajam Kerrie is kipfilet gesmoord in een overheerlijke kerrie-boemboe. Onze kokkin zorgt voor de juiste verhoudingen waardoor de kip is heerlijk mals blijft. Babi Smoor is Fricandeau gesmoord in een ketjap-marinade. Dit gerecht is ook wel de tegenhanger van de Daging Smoor, lekker zoet en heerlijk mals. Babi Ketjap is een gerecht van gesneden speklappen met een heerlijke ketjapsaus. Het gerecht is gemiddeld pittig. Normaal wordt Babi Ketjap gemaakt met Procureur of hamlappen. Het gerecht van onze kokkin is zo geleerd door haar moeder en de speklap geeft een extra dimensie aan dit al heerlijke gerecht. Saté Babi is Varkenshaas met de boemboe van onze kokkin. De heerlijke satehsaus wordt er na afloop direct aan toegevoegd, zodat het gelijk gegeten kan worden. Daging Rendang is een lekker pittig rundergerecht. Deze typisch Javaanse stijl zorgt voor een wat gelige kleur, maar een intense smaakbeleving. Daging Smoor oftewel Rund Smoor is een heerlijk zoet Indonesisch Stoofpotje. Het vlees komt van de nek van het rund, welke goed doorgeaderd vet heeft. Door dit vlees te stoven wordt het heerlijk mals en sabbel je het bijna zo weg. Sambal Goreng Boontjis is een lekker pittig gerecht met sperzieboontjes. Een heerlijk gerecht wat door velen wordt gewaardeerd! Sajoer Kool is een lekker pittig gerecht van Witte Kool met een heerlijke pittige boemboe. De kool wordt op smaak gebracht met de boemboe en blijft heerlijk krokant. Sambal Goreng Tempeh is een zoet gerecht gemaakt van Tempeh met Gulah Djawa, citroengras en verschillende soorten gember. De smaak is verfrissend fris, met een zoete nasmaak. Koud is hij heerlijk krokant te eten, warm verliest hij zijn “bite” maar is desalniettemin even lekker. Tahoe Tempeh Ketjap is een mix van Tahoe (tofu), Tempeh, petehbonen en een zoete peper. Omdat de zaadlijsten en zaden van de peper worden verwijderd is dit gerecht heerlijk zoet met een ketjapmarinade. Sambal Goreng Telor is een lekker pittig ei. De ei wordt eerst gekookt om daarna gebakken te worden in de olie. De Sambal Saus maakt het gerecht dan helemaal af.